Service för välgörenhet

Konceptet

Detta är en förlängning av att jag renoverar cyklar och säljer, och låter vinsten gå till välgörenhet.
Om någon i mitt närområde (Kungsholmen & Essingeöarna i Stockholm) behöver hjälp med något på sin cykel (laga punktering, byta däck, byta kedja, justera bromsar eller växlar etc) så hjälper jag hemskt gärna till i mån av tid. Mindre ärenden ordnar jag enklast mot en kaka eller ett gott bröd. Om det är något lite större jobb så kan vi komma överens om en lagom summa, från vilken vinsten kommer skänkas till välgörenhet.

Här är det dock enormt viktigt att poängtera:
Jag är bara vanlig cykelentusiast. Jag gör detta utan ekonomiskt vinstintresse. Jag lämnar inga som helst garantier på jobben jag gör. Risken finns att jag misslyckas eller inte har tid att göra jobbet. Jag kommer dock enbart att ta mig an saker jag känner mig säker på att kunna hjälpa till med. Och det viktigaste, jag vill hjälpa andra cyklister att ha bra fungerande cyklar, inget värre än så.

Hittills har jag hjälpt 14 cyklister med lättare service av deras cyklar. Några punkteringar som har lagats och cyklar som fått sig en allmän översyn och växeljustering. Förhoppningsvis har någon mer börjat pendla till jobbet. Diabetesfonden har fått 1200:- och jag har fått otroligt goda bullar, kakor, müsli, bröd, svamp, choklad och annat mums. Väldigt trevligt! Hör av er om ni behöver hjälp med något enklare cykelfix!

Någon prislista etc är inte aktuellt att skapa. Men om någon önskar hjälp med något cykelrelaterat, så skriv ett mail så återkommer jag så snart jag kan.