Välgörenhet – Vicini MTB

Såld! Gav 500:- till Diabetesfonden.

21-växlade Vicini
21-växlade Vicini

Också denna cykel, likt den PEAK som såldes ungefär samtidigt, fick jag tag på i en hyreshusrensning 2012 och gjorde ordning för att användas själv i första hand.

Roliga detaljer som gjorde att jag fastnade för den var att någon tidigare ägare hade lagt viss möda på färgmatchning. Bromsarmar, bromshandtag, cykeldator, ramdetaljer och ringklocka var alla närapå samma lila nyans. Den hade rullat ganska långt med tidigare ägare, något som bevisades inte minst av att den hade ett klistermärke från Vätternrundan på sig (det måste varit en väldigt jobbig vätternrunda). Jag skaffade ett par enorma dubbdäck (Schwalbe Ice Spiker Pro) till den och hade den som vintercykel men det blev inte så många svängar på den. Så våren 2014 såldes den för att lämna mer plats i garaget till andra projekt.
Nu ägs den av en personlig tränare i Stockholm och hjälper till så denna orkar hänga med på några elitlöpares träningspass varje dag, så det kom extra väl till pass med en cykeldator som snabbt kan ge information om löparnas hastighet!

Tillbaka till Cyklar för välgörenhet