Uppfyllande av drömmar

2016 händer det väldigt mycket saker. Syns inte av uppdateringarna här men det är för att själva cyklingen tar (nästan) all tid. Garaget har fått sin lastcykel till slut, en Bullitt som jag byggde ihop från grunden under slutet av sommaren. Lustigt att sista uppdateringen innan denna handlade om drömmarna om en lastcykel. Det blev en tidskamp mellan garagets tillökning och familjens. Bullitten blev cykelfärdig innan vår son kom men han fick vara med att fila på aluminiumplåten (till lastytan) han sedan har åkt på (fastspänd i sitt babyskydd gjort för biltransport).

Så tid för cykling och cykelmek har minskat men inte försvunnit helt. Övrigt roligt på cykelfronten är att min mountainbike har sålts för att ge mer garageplats. Vi har köpt en finfin begagnad Tacx Neo cykeltrainer så frun kan hålla igång cyklingen under vintern när hon är hemma med sonen. Närmast ligger att planera låda till Bullitten, köp av cykelkärra för sonen, och så förstås balanscykel när det blir dags!

Hösten har anlänt i full fart till Stockholm och det börjar bli rutin att ta på alla regnskyddskläder tyvärr. Pendling både till och från jobb sker i mörker och det är strax dags för dubbdäcken. Men för några dagar sedan blev jag tvungen att åka kommunalt en dag och det var en traumatiserande upplevelse. Förstår inte att inte alla människor cyklar! 🙂