Fin Royal Flush och så lastcykeldrömmar

Just när jag trodde att garaget var färdigrensat för våren så fick jag in en BKC Royal Flush från grannen. Men den var en väldigt tacksam renovering som slutade med en tusing till Stadsmissionen. Läs gärna mer om cykeln på dess sida.

BKC Royal Flush tillfixad

Jag har väldigt länge drömt om att ha en lastcykel. Jag och Hanna fick låna en tvåhjulig lådcykel av David bakom livutanbil till vårt bröllop som jag fick cykla iväg med min nyblivna fru i. Jag inser att mycket av det kan vara rent okynnescykeldrömmar, eftersom mitt praktiska behov av en lådcykel är begränsat. Kanske skulle den till och med ställa till en del problem. Min pendling går främst genom Stockholm innerstad och att parkera en lådcykel vid affärerna där är kanske mest bara jobbigt. Nu löses all transport med ryggsäck och kassar på styret.

Men att drömma om en röd Bullit med fin låda, Alfine 11-nav och så Gates remdrift är bara för trevligt för att undanhålla sig från. Och numera finns det ju många alternativ till Bullit så jag hoppas jag kan hitta några att provköra för att känna mig för innan köp.